Bel ons op 076 - 760 28 41
Gratis verzending vanaf €35,-   14 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Philips Wake-up Light HF3505/01

Philips Wake-up Light HF3505/01, Wakker-word-licht, 0,5 uur, 200 Lux, LED, 1 gloeilamp(en), Geel

Bestel voor 17:00, 1 werkdag

€ 83,80
Stuur e-mail bij prijswijzigingen
Philips

Gratis verzending op alle bestellingen in Nederland vanaf €35,-

Retourneer uw aankoop binnen 14 dagen en krijg uw aankoopbedrag terug.

Afhalen mogelijk in onze winkel in Prinsenbeek (Breda) na reservering!

Onze keurmerken
Advies nodig?
Onze klantenservice is bereikbaar van:
9.30 tot 18.00 uur op ma-vr
9.30 tot 17.00 uur op za

Bel 076 - 760 28 41 of stuur een bericht via:

Beschrijving

Word energieker wakker met licht
met een Wake-up Light die u op natuurlijke wijze wekt
Geïnspireerd door de zons opgang maakt de Philips Wake
-up Light gebruik van een unieke combinatie van licht en geluid om u op een natuurlijke manier te wekken. U staat gemakkelijker, frisser en met meer energie op.

Geleidelijk ontwaken met natuurlijk licht
- Door simulatie van de zonsopkomst wordt u geleidelijk gewekt
- Bedlampje met 10 lichtinstellingen
- Kleur van zonsopgang: helder geel

Prettig ontwaken met natuurlijke geluiden
- Keuze uit 2 verschillende natuurlijke wekgeluiden

Ontworpen voor uw natuurlijke ritme
- Sluimerfunctie

Getest in de praktijk
- Ontwikkeld door Philips, al meer dan 100 jaar expert op het gebied van licht.
- De enige Wake-up Light waarvan klinisch is aangetoond dat hij werkt

Kenmerken
2 natuurlijke geluiden
Op de ingestelde wektijd zorgt natuurlijk geluid ervoor dat u op een prettige manier helemaal wakker wordt. In anderhalve minuut hoort u het geselecteerde geluid langzaam toenemen tot het geselecteerde niveau. Er zijn twee natuurlijke vogelgeluiden waaruit u kunt kiezen.

Bedlampje
De gevoeligheid voor licht verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen geldt dat mensen sneller volledig ontwaken wanneer een hogere lichtintensiteit wordt gebruikt. De 10 lichtsterktes van de Wake-up Light kunnen worden aangepast en zelfs worden ingesteld op een waarde van 200
lux.

Ontwikkeld door Philips
Philips is meer dan 100 jaar geleden opgericht als
bedrijf dat gloeilampen produceerde en verkocht. Sindsdien is Philips uitgeg roeid tot een wereldwijde onderneming die innovaties ontwikkelt op allerlei gebieden. Verlichting vormt ook nu nog het hart van Philips. We zijn er trots op dat de Wake-up Light in
deze traditie past en dat we met dit product voortbouwen op de door de jaren heen ontwikkelde
kennis en expertise van 's werelds bekendste verlichtingsspecialist.

Licht; Geel (1)
Het licht van de zonsopgangsimulatie verandert van geel in helder geel.
Wetenschappelijk aangetoond Momenteel is de Philips Wake-up Light het enige
product waarvan de effectiv iteit wetenschappelijk is bewezen. We hebben veel klinisch onderzoek
verricht om ervoor te zorgen dat de Wake-up Light u zo goed mogelijk op een natuurlijke manier wekt, zodat u energieker wakker wordt. De onderzoeken zijn uitgevoerd door onafhankelijke
wetenschappelijke instituten, die de effecten van de Wake-up Light op het algehele ontwaakproces hebben bestudeerd en aangetoond. Op deze manier hebben we onder meer bewezen dat de Philips
Wake-up Light u niet alleen op een meer natuurlijke manier wekt, maar dat u bovendien energieker en in een beter humeur wakker wordt.

Sluimerfunctie
Het geluid stopt wanneer u de bovenkant van het product aanraakt. Na 9 minuten begint het geluid opnieuw zacht te spelen.

Simulatie van zonsopkomst
Geïnspireerd door de zo nsopgang wordt het lichtgeleidelijk sterker. Binnen 30 minuten wordt uw
kamer gevuld met helder g eel licht. Dit proces van veranderend en feller wordend licht stimuleert uw lichaam om op een natuurlijke manier wakker te
worden. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door u gekozen natuurlijke geluid er bovendien voor dat u helemaal wakker wordt en klaar bent voor de dag.

Specificaties

Verlichting

Soort Wakker-word-licht
Zonsopgang simulatie Ja
Zonsondergangsimulatie Nee
Levensduur lamp 0,5 uur
Vervangbare lamp Nee
Lichtintensiteit 200 Lux
Lamptechnologie LED
Aantal lampen 1 gloeilamp(en)
Kleur licht Geel
Wake-up Light lamp 5,4 W

Ontwerp

Land van herkomst China
Beeldscherm Ja

Prestatie

FM-radio Ja
Snooze functie Ja
Wekgeluiden Ja
Klok functie Ja
Aantal keren alarm 1
Aantal wekgeluiden 2
Aantal natuurgeluiden 2

Ergonomie

Anti-slip rubberen voetjes Ja
Licht aan / uit functie Ja
Aan/uitschakelaar Ja
Smartphone ondersteuning op afstand Nee

Energie

Input vermogen 7,5 W
Uitgangsvermogen 5,4 W
AC invoer voltage 100 - 240
AC invoer frequentie 50 - 60

Gewicht en omvang

Gewicht 290 g

Verpakking

Inclusief AC-adapter Ja
Gewicht doos 600 g

Betaalinformatie

U kunt bij ons gebruik maken van diverse betaalmogelijkheden. Alle betalingen op onze website worden verwerkt door Buckaroo.

iDEAL

Het voordeel van betalen met iDEAL is dat wij direct kunnen zien of uw bestelling is betaald. Ook als u de bestelling wilt laten afhalen in de winkel, kunt u de order alvast betalen met iDEAL. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

PayPal

Het voordeel van betalen met PayPal is dat wij direct kunnen zien of uw bestelling is betaald. Ook als u de bestelling wilt laten afhalen in de winkel, kunt u de order alvast betalen met PayPal. PayPal is een online betaalsysteem dat fungeert als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen o.a. personen en webwinkels. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. PayPal is veilig en biedt u bescherming van aankoop tot bezorging.

AfterPay

AfterPay voert voor Vangilsweb.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Vangilsweb.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

U maakt het bedrag zelf over

Indien uw bank niet wordt ondersteund door iDEAL/PayPal, of u wilt de bestelling pas op een later tijdstip betalen, dan kunt u er voor kiezen om het bedrag zelf naar ons over te maken. U ontvangt dan een email van Buckaroo met hierin de betaalgegevens. Geen email van Buckaroo gehad? Check uw spam! Wij nemen uw order pas in behandeling op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen. Indien u besluit de order niet direct te betalen, kan de voorraadstatus inmiddels zijn gewijzigd. Uw order zal 14 dagen geldig blijven. Na deze betaaltermijn zal uw order automatisch komen te vervallen.

Rembours

Als u voor verzending onder rembours kiest, betaalt u de bestelling pas op het moment dat u het pakket echt in handen heeft. Voor veel klanten is dat een veilig gevoel! Bij bestellingen tot € 500,- en onder de 30kg wordt uw bestelling afgeleverd door PostNL en betaalt u contant aan de deur. Bestellingen boven dit bedrag kunt u afhalen op het postkantoor, waar u zowel contant als met PIN kunt betalen. Als uw bestelling zwaarder is dan 30kg wordt deze thuisbezorgd door onze koeriersdienst. Bij hen kunt u zowel contant als met PIN betalen.

Betalen bij afhalen in de winkel

Als u de bestelling komt afhalen in de winkel in Prinsenbeek, dan kunt u betalen met contant geld of pinnen (Maestro).

 

0% BTW voor bedrijven binnen de EU

Intracommunautair goederenvervoer tussen EU-landen is mogelijk indien u over een geldig BTW-identificatienummer beschikt. Aan intracommunautair goederenvervoer zijn voor ons extra administratieve handelingen verbonden. Wij nemen daarom geen bestellingen onder de € 200,- excl. BTW in behandeling.

Wanneer u hier gebruik van wenst te maken, maakt u via de website een klantenaccount aan waarbij u een geldig BTW-identificatienummer opgeeft. Vervolgens stuurt u ons per post of per email een bewijsstuk toe, waaruit blijkt dat u de eigenaar bent van een bedrijf of gemachtigd bent door uw bedrijf om inkopen te doen. Tevens hebben wij een bewijs nodig van uw BTW-identificatienummer. Hierna neemt u contact met ons op via telefoon of email. Wij zullen u, na goedkeuring van de bewijsstukken, toestemming verlenen om via uw account aankopen te doen onder het 0% BTW tarief.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en het aankoopbedrag van de bestelling, evenals de locatie waar de bestelling bezorgd dient te worden.

 • Nederland
  Tot € 35,-€ 5,95
  Vanaf € 35,-Gratis
 • België
  Tot 30 kg€ 6,95
  Vanaf 30 kg€ 15,00 (postcodes 2000-2999)
   € 40,00 (overige postcodes)
 • Duitsland
  Tot 30 kg€ 9,95
  Vanaf 30 kg€ 80,00
 • Afhalen

  U kunt uw bestelling ook afhalen in de winkel in Prinsenbeek. Wacht u altijd eerst het afhaalbericht per email af, voordat u de bestelling komt afhalen. Zo voorkomt u teleurstellingen!

Overigen

Overigen

Artikelnummer 8710103637875
Merk Philips
Product-ID HF3505/01
Referentie ALR5923453
Gewicht (g) 600.0000
Levertijd Bestel voor 17:00, 1 werkdag
Opmerkingen N/B
Consumentenacties
Prijs € 83,80
Kleur N/B