Digitale TV


Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel digitale televisie in huis. Het voordeel hiervan is dat het beeld een stuk beter is en dat je veel meer opties erbij krijgt zoals programma's opnemen, terugkijken en een digitale tv gids. Wij helpen jou graag met het maken van een goede keuze, voor vragen kun je ons natuurlijk altijd bellen of mailen.


Ons assortiment in digitale tv

Kabel decoders

Kabel decoders zorgen ervoor dat je digitale tv hebt via de kabel. Een kabel decoder is de meest gebruikte manier om tv te ontvangen.

Satelliet decoders

Voor het omzetten van satelliet signalen naar beeld en geluid op je televisie heb je een digitale satelliet decoder nodig. Met zo'n digitale satelliet decoder ontvang je haarscherp digitaal beeld. Tegenwoordig kun je ook vaak programma's opnemen of terugkijken daarnaast ontvang je ook een groot aantal zenders via een digitale satelliet decoder.

Smartcards

De smartcard is een persoonlijke kaart om toegang te krijgen tot digitale televisie. Om digitaal televisie te kunnen kijken dient de smartcard eerst geactiveerd te worden. U plaatst de smartcard eenvoudig in uw digitale ontvanger of CI+ Module (de ingebouwde CAM module sleuf aan de zijkant van je tv).

Digitaal of analoog?

  • De meeste mensen kijken digitale televisie.
  • De beeld kwaliteit van digitale tv is beter.
  • Een groot voordeel van digitale tv is dat je een abonnement kan nemen op extra zenderpakketten.
  • Bij veel digitale-televisieaanbieders kun je tv-programma's terugkijken.