Eindexamens? Weg met de stress!

Ook ontspanning is erg belangrijk tijdens het leren voor de eindexamens. Op onze site vind je genoeg ontspanningsmogelijkheden.
Wij wensen de eindexamenkandidaten nog veel succes de komende examens!

Tip 1: Maak een instax selfie

Ga met je vrienden naar een bijzondere plek, neem een rare pose aan, of dos jezelf eens lekker gek uit! Maak dan een serie maffe selfies met één van onze instax camera's en hang ze daarna gezellig in je kamer. Dan heb je de komende tijd een leuke afleiding voor als je het leren even beu bent.

Kijk hier voor een overzicht van onze instax camera's en accessoires

Tip 2: Ga sporten en track je activity

Leef jezelf eens lekker uit in de frisse buitenlucht. Jezelf goed inspannen kan er juist voor zorgen dat je lichaam ontspant. Een gezonde dosis zuurstof geeft de hersenen daarnaast een echte boost. Met de activity tracker zie je na afloop precies hoe sportief je bent bezig geweest. Goed voor je eigenwaarde maar ook leuk om eens te show-offen bij je vrienden.

Kijk hier voor een overzicht van onze activity trackers

Tip 3: Laat je creativiteit erop los

Ga eens lekker ouderwets bouwen met Lego! Je kunt je creativiteit lekker de vrije loop laten en dat bevordert indirect weer het denkvermogen. Met Lego Architecture kan je je prima uitleven, want er zijn sets verkrijgbaar van 212 tot 21030(!!) stuks.

Kijk hier voor een overzicht van onze Lego Architecture

Tip 4: Go inflatable!

Als het lekker weer is ga je even tussendoor heerlijk een frisse duik nemen. Natuurlijk neem je al je vrienden mee, maar wat is er nou nog leuker? Nou, lekker ronddrijven op een opblaasbare pizza, donut of braadworst natuurlijk! Hierna ben je weer zo fris als een hoentje en kan je er weer even tegenaan.

Kijk hier voor een overzicht van onze opblaasbare artikelen

Tip 5: Blijf goed eten

Het allerbelangrijkste tijdens het leren is dat je van tijd tot tijd wel gewoon goed blijft eten. Natuurlijk wil je niet te veel tijd besteden aan lekkere maaltijd. Dus maak tussen de middag eens een heerlijke tosti voor jezelf. Makkelijk, snel en toch voedzaam. Wij hebben een groot assortiment tosti apparaten en met de volgende recepten is het feest helemaal compleet: 5 lekkere tosti recepten

Kijk hier voor een overzicht van onze tosti apparaten