Navigatie


Met de auto of camper op vakantie? Dan is een goed navigatiesysteem onmisbaar. Voor het grootste assortiment in navigatiesysteem en de beste service komt u naar Vangilsweb.nl.


Navigatiestymen

Heel veel mensen gebruiken tegenwoordig een navigatiesysteem in plaats van een kaart. Een navigatiesysteem is erg handig als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Er zijn heel veel verschillende navigatiesystemen bekijk dus bijvoorbeeld van te voren goed welke landen er in de kaart moeten zitten..

GPS-ontvanger

Met een gps-ontvanger kun je gemakkelijk de weg vinden door middel van co├Ârdinaten als je bijvoorbeeld aan het wandelen of fietsen bent, zo heb je nooit meer een kaart nodig.

Tips bij het kopen van een goed navigatiesysteem

 • Routekaarten
  Een belangrijk onderdeel als je een navigatiesysteem gaat kopen zijn de kaarten die je erbij krijgt. Op de Nederlandse markt kun je kiezen uit kaarten voor Nederland, Benelux, West-Europa, Europa maar ook voor andere gebieden. Bij het kopen van een navigatiesysteem is het dus belangrijk om te weten waar je voornamelijk heen gaat rijden.
 • Updaten
  Om je navigatiesysteem voor een langere periode te gebruiken is het belangrijk om de wegenkaarten te updaten omdat wegen nogal eens veranderen.
 • Intern geheugen
  Meeste navigatiesystemen hebben een intern geheugen van gemiddeld 512Mb tot 4Gb. Hoeveel kaarten je hiermee op kunt slaan is afhankelijk van hoe groot de kaarten zijn.
 • Extra
  Sommige navigatiesystemen hebben extra functies, je kunt bijvoorbeeld spelletjes op spelen. Meestal wordt het systeem uiteindelijk alleen voor navigatiedoeleinden gebruikt, waardoor de extra opties overbodig zijn en de navigatie meer geld kost.